Få healing på distans

Hej, hej! Härmed välkomnar jag dig till min blogg och dagens inlägg som kommer handla om distanshealing, ett ämne som många har olika åsikter kring. Jag är en person som tror på att healing fungerar och utifrån det perspektivet kommer jag skriva dagens inlägg.

Personligen har jag alltid trott på det mediala och andliga som många andra är väldigt skeptiska mot, min tro om att det finns en andevärld har fått mig att vara väldigt öppen för det. Jag har till viss del själv kunnat känna av det mediala, jag har dock aldrig gjort något mer med det än så. Det jag däremot har gjort är att vända mig till andra personer som också är mediala för att kunna få hjälp. Min tro på att healing och distanshealing fungerar har gjort att jag har fått hjälp med olika saker i mitt liv, det är alltså saker som sjukvården inte har kunnat hjälpa mig med. För att bara nämna några saker har jag fått hjälp med bland annat en smärta i mitt knä som hade pågått i flera år och även migränhuvudvärk som jag hade lidit av under en längre period. Oavsett om ni tror att det är healingen eller något annat som har hjälpt mig väljer jag att tro att det faktiskt är healingen som har hjälpt mig på olika plan. För ett tag sedan var jag i kontakt med företaget Gudinnekraft i Nord för att få hjälp med distanshealing, jag vill helt enkelt se om det kunde hjälpa mig lika mycket som healing på plats med healern gör. När det visade sig fungera för mig blev jag inte förvånad, jag blev snarare fascinerad över hur energier fungerar. Oavsett om du tror på healingens kraft att läka människor eller inte tycker jag att du borde testa det minst en gång i livet, för att faktiskt få en uppfattning av vad det är och även för att se om det kanske kan hjälpa dig. Dessutom tycker jag att ni borde kolla in distanshealing och då företaget Gudinnekraft i Nord specifikt.

Du gillar kanske också...