Seriöst byggföretag på Lidingö

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka såhär långt. Det här med att hitta ett bra och seriöst byggföretag på Lidingö med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta idag. D&K Service är ett företag som jag fick som tips utav en nära vän till mig, när jag och min man i höstas skulle bygga en altan på baksidan av vårt hus. Vi har länge tänkt på detta projekt, men tyvärr har vi endast stött på oseriösa och okunniga byggföretag tidigare, och har då alltså inte kunnat få den hjälp som vi behövt och velat ha. Just D&K Service kändes på en gång väldigt duktiga och pålitliga, vilket såklart är väldigt viktigt när det kommer till ett företag som detta. Personalen hos D&K Service är duktiga på det här med kundservice, vilket även detta är väldigt viktigt. De var trevliga och tillmötesgående och ville på en gång skapa en bra relation till mig som kund, vilket uppskattades väldigt mycket från min sida. Jag kunde tack vare detta känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes skönt.

Personalen visade sig dessutom vara otroligt kunniga och duktiga inom det här med just bygg och byggprojekt, och arbetade efter våra egna behov och önskemål under hela processen för att kunna ge oss det resultat som vi förväntade oss. Vi blev otroligt nöjda med vår nya altan, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Saltsjöbaden. Tyresö, Lidingö, Nacka eller Täby med omnejd att vända er till just D&K Service. 

Du gillar kanske också...