Teamutveckling av en coach

Hej där bloggen! Jag har nu bokat en coach som ska komma hit till våran arbetsplats i Örebro och hjälpa oss med teamutveckling, det ska faktiskt bli riktigt spännande att se om det kan göra någon nytta. Det är absolut inte så att vi på något sätt genomgår någon sorts kris eller liknande utan allting flyter på som vanligt. Däremot så driver vi ett företag som alltid vill utvecklas och bli bättre, varpå personlig utveckling och teamutveckling är två betydelsefulla delar i vårat arbete. På alla arbetsplatser som jag har varit på genom åren så har jag alltid arbetat mycket med personalens välbefinnande. Det är en av nycklarna för framgång som väldigt lätt glöms bort, mår inte personalen bra så är det bara en tidsfråga innan det kommer spegla av sig på resten av företaget. Man kan säga att jag har varit lite av en coach jag också, fast på ett mycket mindre plan. Jag har inte arbetat lika ingående som en sån här typ av coach utan jag har mest agerat som ett bollplank och som en stöttepelare åt mina kollegor. Med min erfarenhet och mina kunskaper så tror jag att det finns en viss trygghet i att kunna prata med mig, jag själv hade verkligen uppskattat ha någon form av coach att prata med om jag var i början av min karriär. Apropå att uppskatta, vad säger ni om att ta helg nu. Där snackar vi om någonting som åtminstone jag har längtat efter i ett par dagar nu och det ska bli riktigt härligt med lite sovmorgon och att bara få koppla av i några dagar. Ett tag funderade jag på om jag skulle åka iväg från Örebro över helgen för att hälsa på mina föräldrar men jag tror nog att det får bli om två veckor när jag har långledigt istället. Nästa vecka är det teamutveckling på schemat och givetvis kommer det ett inlägg angående hur det gick.

Du gillar kanske också...