Nära och kära vill komma hem till mig igen

God dagens gott folk! Hoppas er dag har startat på bästa sätt och att den har varit bra än så länge, för att göra den lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg till er. Jag tänkte berätta för er om ett städföretag i Partille vid namn Asti Städ AB.

Städning har aldrig varit mig starka sida, jag har inte heller gjort något för att försöka göra det bättre. Jag har helt enkelt bara accepterat att jag har fått bo lite stökigare, det är egentligen inget som har stört mig heller. Det störde mig inte förrän mina vänner och familj slutade komma hem till mig, de ville hellre ses någon annanstans. Med tiden har det gjort mig väldigt upprörd eftersom jag inte upplever att det är så stökigt hemma hos mig, det är en jobbig känsla att nära och kära gärna avstår från att besöka mig för den sakens skull. Det var då jag tog tag i städningen, men efter två veckor gav jag upp igen. Istället valde jag att leta upp ett städföretag i Partille som kunde hjälpa mig med städningen, det var då jag hittade Asti Städ AB. Sedan dess har jag fått deras underbara hjälp med städningen här hemma, vilket jag är väldigt tacksam för. Ett så bra jobb som de gör hade jag aldrig kunnat göra helt själv, så enkelt är det bara. För min del är det väldigt skönt att få den hjälpen, utan dem hade jag levt i en smutsig och stökig omgivning. Nuförtiden har dessutom mina nära och kära börjat komma hem till mig igen, vilket var målet med detta. Det gläder mig att de återigen vill träffa mig hemma hos mig, jag känner även att den rena omgivningen har gjort mig gladare. Slutligen skulle jag vilja tipsa er om detta städföretag i Partille ifall ni också vill ha en hjälpande hand med städningen. 

Du gillar kanske också...