Få hjälp med vägledning i Höör

God morgon och välkommen till både ett nytt inlägg och en ny härlig dag. För att göra det bästa av den här dagen tänkte jag börja med att skriva ett inlägg till er. Jag kommer prata lite närmare om ett medium som går under företagsnamnet Anna Medium i Skåne, av henne har jag fått hjälp med vägledning i Höör.

Jag har alltid haft en väldig respekt för medium, det de håller på med är verkligen beundransvärt enligt mig. Sedan vet jag att det finns många som inte tror på det och bara tror att allt är en bluff, ni som tycker det får fortsätta tänka så. Det kommer dock inte ändra min åsikt, det jag tror på kommer jag fortsätta tro på. Min uppfattning har bara stärkts efter att jag fick hjälp med vägledning i Höör av Anna, den hjälpen jag har fått av henne har verkligen varit underbar. Ni undrar säkert vad exakt jag har fått hjälp med, vägledning kanske är ett luddigt för er. För något år sedan märkte jag hur det började hända lite ovanliga saker här hemma, det kändes alltid som att det var någon mer i huset trots att jag var ensam hemma. Till en början var det lite obehagligt men med tiden vande man sig, fram tills att sakerna började gå för långt. Det mediala hemma hos oss utvecklades och började hända oftare. Mina barn blev räddare med tiden och kände sig inte trygga med att vara ensamma hemma. Därför sökte jag mig till detta medium för att få hjälp, vi fick först hjälp med en typ av husrensning som sedan gick vidare i hjälp genom vägledning. Hon hjälpte oss att ta oss vidare från allt som hade hänt. Idag känns det nästan som att det aldrig har hänt, vilket är väldigt skönt. Jag kan verkligen rekommendera er att också vända er till Anna Medium i Skåne om ni exempelvis vill ha hjälp med vägledning i Höör.

Du gillar kanske också...