Bryggor i Vaxholm

Hej på er igen mina underbara och fina läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka och at ni ser fram emot helgen som kommer. Det här med bryggor i Vaxholm med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag vet att ni är många som har letat efter bra företag inom detta. Reuterskiöld Snickeri AB är ett företag som jag kommit att tycka om otroligt mycket den senaste tiden, och jag vill därför tipsa er läsare om detta idag. Reuterskiöld Snickeri AB fick jag själv som tips utav en kollega till mig, som även hon och hennes man anlitat detta företag när de behövde hjälp med någonting inom bryggor i somras. Jag och min familj bor precis vid vattnet, och jag och min man har länge funderat på att skaffa oss en brygga. I somras var det otroligt varmt, och då vi ville kunna bada från trädgården, kände vi att det var dags att kontakta ett företag som kunde hjälpa oss med detta. Flera av de företag som vi kontaktade kändes oseriösa och oprofessionella, vilket kändes väldigt synd. Jag blev därför otroligt glad och tacksam när vi hittade just Reuterskiöld Snickeri AB, då detta företag direkt kändes pålitligt och professionellt.

Personalen hos Reuterskiöld Snickeri AB fokuserar mycket på kundservice, vilket både jag och min man uppskattade väldigt mycket. Vi kände oss på detta sätt väldigt sedda och uppskattade som kunder, och kunde där med slappna av och vara lugna. Resultatet blev fantastiskt bra, och hela familjen har nu kunnat njuta av bryggan under sommaren och hösten. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Dalarö, Haninge, Lidingö, Nynäshamn, Saltsjöbaden, Tyresö, Vaxholm, Värmdö eller övriga Stockholm med omnejd att vända er till just Reuterskiöld Snickeri AB. 

Du gillar kanske också...